HLR Pedagogen

visste du att det sker ca 10 000 hjärtstopp utanför sjukhus varje år i Sverige? Bara 550 liv räddas. Med en enkel utbildning och tillgång till hjärtstartare skulle betydligt fler liv kunna räddas. Min mission har blivit att vid sidan om mitt arbete som sjuksköterska sprida kunskapen om hjärt- lungräddning, HLR, och öka andelen hjärtstartare i samhället. Skulle ni i er BRF vara intresserade av att lära er mer om hjärtstartare och HLR?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s